retrosite

 

Üdvözlő

Üdvözet a közel múltban.Szeretnék egy kis gyermekkori hangulatot teremteni a közép korosztálynak.Na nem azért, mert vissza óhaljtom azokat a "boldog" időket.hanem, mert jó volt gyereknek lenni abban a kicsit lassabb világban.Kellemes időtöltést, nosztalgiázást a Retro site - on.(egész estés filmek,mesék.Pl:Lúdas Matyi és más ifjusági és tv filmek)


A hét videója:


 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

j

 

Olyan világhírű amerikai multicégek, mint a Walt Disney Co., az Anheuser-Busch Inc., vagy akár Burger King Corp. kezdik feléleszteni több évtizedes kabaláikat, reklámfiguráikat, logóikat és szlogenjeiket. Ezekkel a fogyasztói nosztalgiára próbálnak hatást gyakorolni, a "régi szép idők" emlékeit idézve. A fogyasztók imádják a klasszikus és retró érzéseket keltő termékeket.

Az emberek szeretnek visszagondolni és régi dolgokat feleleveníteni" - közölte Jack Trout, a Trout & Partners marketing-igazgatója. Majd hozzátette: "Mivel mindegyik egy klasszikus márka, ezért legendák fűződnek hozzájuk. Ez egyfajta márka-bevezetés az újabb felnövő generációnak, a régi szimbólumok felhasználásával."

Csupán az elmúlt év során, az Anheuser-Busch számos retró Budweiser dobozt indított útjára, a KFC újjáélesztette a Kentucky Fried Chicken nevet, a General Mills gabonapehely-gyártó óriás pedig a több mint tíz éves mellőzés után hirtelen ismét készít Vidám Zöld Óriás (Jolly Green Giant) márkanevű mirelit zöldség termékeket.

A másik nagy gabonapehely-gyártó mamut, a Kellog Co. tálkákkal, illetve Snoopy-s és Charlie Brown-os pólókkal idézi a vállalat korábbi trendjeit. A McDonalds Corp. új fiatalok számára készített, régi céges reklámokkal és karakterekkel ellátott ruhakollekcióval jelentkezik majd.

A Playboy magazin retró bunny-képekkel és logókkal ellátott ruházatot és egyéb kiegészítő kollekciókat dobott már piacra. A brit Harvey Nichols luxusmárka pedig jövőre az elmúlt 50 év legjobb Playboy képeivel ellátott pólókat fog a piacra dobni, mivel a nemrég az egyik márkaboltban megrendezett képkiállításnak óriási sikere volt.

Mickey egér régi iskola

A Mickey egér és egyéb Disney-karakterek képei szintén reneszánszukat élték, miután 2003-ban a retró Mickey egeres pólókat és egyéb ruhákat kínált a hollywoodi sztárok bevásárlóparadicsomának tartott Fred Segal üzletben.

Azóta az olyan designerek mint a Dolce & Gabbana is éltek a retró Mickey-s trenddel, melynek köszönhetően további 200 millió dollár bevételt könyvelhettek el az egyéb termékek eladásából származó egymilliárd dollár mellett, közölte Dennis Green, a Disney egyik kreatívja.

A régi emblémák, logók leporolása során két dologra kell ügyelni, az egyik, hogy ismét lazává (cool) kell tenni a brandet, aztán majd abban kell reménykedni, hogy széles tömegek fogják azt befogadni, tette hozzá Green. Lassan három éve a luxusmárkák meghódítása után a régi dizájnt idéző Mickey egér termékek most a Wal-Mart polcain keresik gazdáikat.

Felidézni a márka történelmét, legendáját és szokásait már csak azért is hasznos, mivel ezzel a vállalatok kitűnhetnek a többi szürke cég közül, vagy akár az olcsóbb termékekkel szemben is hasznos marketing-eszköznek bizonyultak. Ezek a dolgok megragadnak a fogyasztók fejében, az "örökség" egy nagyon fontos viszonyítási pont, fűzte hozzá Trout.

Ugyanez az örökség mentette meg például a Burger King hamburgerlánc gyengélkedő eladásait is. A társaság visszahozta a köztudatba a "Have it your Way" több mint 30 éves szlogenjét, mely minden idők legsikeresebb szlogenje volt a cég számára, közölte Russ Klein, a vállalat globális marketing-igazgatója.

 

Vissza


A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human