retrosite

 

Üdvözlő

Üdvözet a közel múltban.Szeretnék egy kis gyermekkori hangulatot teremteni a közép korosztálynak.Na nem azért, mert vissza óhaljtom azokat a "boldog" időket.hanem, mert jó volt gyereknek lenni abban a kicsit lassabb világban.Kellemes időtöltést, nosztalgiázást a Retro site - on.(egész estés filmek,mesék.Pl:Lúdas Matyi és más ifjusági és tv filmek)


A hét videója:


 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

j

Vígjátékok!? Na igen. Azt is kb a '90 évek végéig tudtak csinálni. Nem is igazán emlékszem mikor láttam már igazi jó vígjátékot. Inkább megnézek egyet a régiek közül. Biztosan van a ki élvezi az Amerikai pite 5,6,7,8... Szerintem egy is bőven elég volt. A mai tini vígjátékokat már nem is ismerem. Pár éve még nagy divat volt,hogy mindenféle állatkával csináltak filmeket, amik aztán még folyamatosan beszéltek is. Ezt aztán öntötték ránk a kereskedelmi csatornák, olyan formában, hogy régi nagy filmsikerek címeit húzkodták rájuk picit megváltoztatva. PL: Reszkessetek kutyaütők... stb. Ezt aztán eszi a nép, mi? Nem tudnék végignézni 10 percet belőle. Mindegy! Nézzünk bele inkább pár igaziba,klasszikusba!

 

Ez még olyan igazi családi vígjáték volt.Persze az első kettő,amben még  Macaulay Culkin  remekelt.

Persze a  nem családi,pusztán szórakoztató vígjátékok is sokkal  élvezetesebbek voltak. Volt még valami varázsuk. Vagy talán még nehezebben jutottunk hozzá és ezért jobban élveztük?  Nem tudom,de én sokkal jobban szórakozom még ma is ezeken a filmeken.

Az új már ebből sem ér semmit. Állítólag. Nem láttam. A régit viszont többször is.

Ez még olyan jó kis VHS minőség. Kár,hogy nincs alámondva narrátorosan. Úgy az igazi

Benny Hill helyett jöjjön egy hamisítatlan Magyar humorista.

 

 

És persze itt a "legnagyobb" is, akinek a filmjei kitöltötték a gyermekkoromat.

Vissza


A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human